Welcome Guest Login or Signup
FIND FRIENDS! | LIVE CHAT | INSTANT MESSENGER | BOOKMARK
 

BLOGS  
 
RSS
Chelsea lyckades av Mourinho inspirerad
Posted On 01/09/2018 06:13:25 by ndsexbenki

Terry avslöjade nyligen, För Mourinho tidsperiod, Låt dig själv bestämma dig för att bli en fotbollstränare i framtiden. I de två tränarna Chelsea tid, Mourinho och Terry har haft fem års samarbete, De har vunnit tre Billiga Fotbollströjor Premier League-titlar tillsammans. Efter att ha lämnat laget i slutet av förra säsongen, Terry spelar för närvarande Villa, Men han sa att han hoppas att omvandla sig till en huvudtränare i framtiden.

Han berättade coaching röst: " Mourinho Jag kom precis till laget när jag fortfarande var ung, Endast 23 år gammal. Men efter flera träningssessioner, Jag tog en anteckningsbok, skriv ner Mike Mussinas ord. Han sa i lagmötet, Sagt före spelet, eller till media, Jag är alla nedskrivna. Ibland kommer jag att träna efter slutet, Skriv ner vad tränaren just har gjort för laget. "

Terry sa Jose Mourinhos personalhanteringsverktyg, Tröja Chelsea var nyckeln till framgången för den tiden, Samtidigt, Den tidigare Chelsea-kaptenen berömde också Mike Mussinas förmåga att inspirera sitt lags potential.Bookmark:
*** FaceJunky ***
Created, Developed, and Designed by Jordan Older