Welcome Guest Login or Signup
FIND FRIENDS! | LIVE CHAT | INSTANT MESSENGER | BOOKMARK
 

BLOGS  
 
RSS
Manchester City kapten kommer inte att lämna denna sommar
Posted On 02/06/2018 06:07:53 by ndsexbenki

Manchester City den här säsongen före Premier League, Dock är situationen för Capo Chopani inte tillfredsställande. Conpani de senaste åren fortsätter att drabbas av skador, Billiga Fotbollströjor Manchester City tränare Guardiola tog pengarna efter införandet av ett antal tungt bevakade, Detta ledde till att Copernicus inte kan garanteras. Det finns rykten om att Copernate kan lämna Manchester City i slutet av säsongen, Conappia förnekade detta.

Copenny talade också om sommarens VM, " Belgien har en bra chans, Men vi har fortfarande mycket arbete att göra. Vid 2014 VM och 2016 europeiska cupen, Vi misslyckades eftersom laget var ung då. Men under de närmaste åren kan vi inte längre använda det som en ursäkt, Vi måste vara bättre taktiskt, Detta kan hjälpa oss både fysiskt och tekniskt. "

Cospani sa att " Manchester City denna rykten värt att notera. Om spelarens hälsa är bra, Det kommer att finnas många klubbinbjudningar, Om kroppen inte passar så kommer det ingen klubb att kontakta dig. Om jag kan vara frisk, vill jag bara spela i Manchester City, Även om jag lidit skador kommer det inte att få andra alternativ. Jag är en mycket professionell spelare, jag är väldigt svår att komma tillbaka, Om ju längre jag är tillgänglig, Jag kommer att ha fler chanser att spela mer Tröjor Manchester City matcher. "Bookmark:
*** FaceJunky ***
Created, Developed, and Designed by Jordan Older