Welcome Guest Login or Signup
FIND FRIENDS! | LIVE CHAT | INSTANT MESSENGER | BOOKMARK
 

BLOGS  
 
RSS
William kommer aldrig att gå till Chelsea
Posted On 03/06/2018 05:56:35 by ndsexbenki

Enligt rapporter, William sa om inte Billiga Fotbollströjor Chelsea äger, Annars vill han jobba här i många år. Williams nuvarande kontrakt med Chelsea kommer att fortsätta fram till 2020, Han hoppas dock att hans prestation på domstolen kan bytas ut för ett nytt kontrakt. Om båda parter verkligen kan förnya sitt kontrakt, Sedan ryder det om att William kommer att lämna Stamford Bridge någon gång i framtiden kommer också att avslutas.

"Jag vill stanna här i många år, Om möjligt vill jag också förnya kontraktet med laget. Vi har inte pratat om detta just nu, Förnyelse kan hända, Jag har anpassat mig till livet här. I slutet av säsongen spelade jag i Chelsea i fem år, Jag har vunnit mästerskapet här, jag tror att jag också fick fansens kärlek. Jag vill sparka kontraktet här, Förnya sedan, och sparka sedan några år. "

Förutom rykten om de andra europeiska jättarna som har överförts till andra länder, Chelsea William sa också att han inte skulle återvända för att spela, Från Corinthians Youth Camp sa han: " Ärligt talat, jag övervägde inte att gå tillbaka till Brasilien idag, Jag övervägde inte ens att avsluta min karriär i Brasilien. Mitt mål är att stanna i Tröjor Chelsea, Om möjligt vill jag gå i pension vid Chelsea. "Bookmark:
*** FaceJunky ***
Created, Developed, and Designed by Jordan Older