Welcome Guest Login or Signup
FIND FRIENDS! | LIVE CHAT | INSTANT MESSENGER | BOOKMARK
 

rehaveyisqua
PROFILE   GALLERY   BLOGS   GUESTBOOK   FRIENDS   FAVORITES   VIDEOS  
 


Viewing 1 - 9 out of 10 Blogs.


Page:  1 | 2 | Next >  Last >>


Real Madrids 4. runde Champions League Champions League
Posted On 04/16/2018 01:50:37

Efter Juventus blev elimineret af Billige Fodboldtrøjer Real Madrid i Champions League, Forårsaget stor kontrovers. I denne henseende sagde Real Madrid-spiller Vasquez. Siden Real Madrid avancerede til UEFA Champions League semifinalen i otte år i træk, Dette udløste nogle folks gener.

Vazquez sagde: " Vi har oplevet vores fremskridt til Champions League semifinalen i otte år i træk. Dette gør ondt til nogle mennesker. Dette udløste nogle folks gener. Vi må vænne os til det. Mange mennesker gloat over os. "

Om straffesparket lavede han, Real Madrid Vazquez sagde: " Dette er en straf, det er meget indlysende. Folk handler om, hvad der er sket, Giv for meget opmærksomhed. Denne straf blev diskuteret i Spanien meget mere end i Italien. " Om Trøje Real Madrid vs Bayern i Champions League semifinalen, Vazquez sagde: " De er et af de bedste hold i Europa. Dette vil være et fantastisk spil. Khames er også der, Han er min ven, og jeg håber, at han ikke vil gå videre til finalen. "


Chelsea burde ikke lappe Conte
Posted On 03/28/2018 07:58:37

Chelsea hedder Zola, sagde i et interview for nylig. Jeg håber Conti vil forblive i Billige Fodboldtrøjer Chelsea. Men han mener, at Chelsea og Conte skal løse de nuværende problemer.

På spørgsmålet om Conti troede at han ville forlade Chelsea om sommeren, Zola svarede: " Jeg håber virkelig ikke, Fordi jeg tror, han er en formue af Chelsea. Der er ingen tvivl om at Han er en god træner Han er virkelig en af de bedste trænere. "

" Der er i øjeblikket nogle problemer i øjeblikket. Hvis Trøje Chelsea og hovedtræneren ønsker at fortsætte samarbejdet, Jeg synes også, det er til gavn for Chelsea. Så skal de løse problemet. Fordi konkurrencen uden for Chelsea er for hård. Ingen anden liga i verden har set disse hold bliver meget bedre hvert år. Konkurrence inden for og uden for stadion er for intens. "


Asamoah vil blive i Juvento vil ikke gå til Inter
Posted On 03/21/2018 06:20:30

Juventus-spiller Asamoahs kontrakt udløber i sommer. Tidligere rapporter sagde, at han allerede havde besluttet at deltage i Billige Fodboldtrøjer Inter Milan.

Imidlertid sagde Pastorello, agent for Asamoah denne uge, at Han kan også vælge at blive i Juventus. "Asamoah har været i Juve i 7 år. Han træffer beslutning efter landslagets kampdag. Efter min mening har han 50% chance for at vælge at blive. I øjeblikket er der tre eller fire klubber i Italien, der bryr sig om ham. Der er også tyske og franske klubber. "

Asamoah tænkte på at bo i Juventus. En vigtig årsag er, at den anden tilbageholdende vagt i holdet, Sandro, sandsynligvis vil overføre denne sommer. Agent Pastorello anerkendte også dette, " Hvis Sandro nægtede at forny Trøje Juventus måtte lytte til citater fra andre hold. En spiller som han kan ikke få lov til at forlade holdet efter kontraktens udløb. " Hvis Sandro forlod, Så vil Asamoah blive i Juventus og få flere spilmuligheder.


Manchester United spiller holdning er ikke noget problem
Posted On 03/14/2018 11:05:14

Manchester United tabte 1-2 til Sevilla, Champions League blev elimineret. Efter kampen modtog Billige Fodboldtrøjer Manchester United træner Mourinho interviewet. Han talte om hans syn på spillet.

Mourinho sagde: "Jeg tror det første mål er altid vigtigt i denne form for spil. Ikke alene er resultatet af den første runde uafgjort, Det vil også påvirke retningen af spillet. Vi forsøger at bevare aggressivitet og styrke fra første øjeblik. Jeg kan også finde nogle ligheder med kampen mod Liverpool i sidste uge. Men vi scorede ikke denne gang. Sevilla kontrollerede gradvist bolden De styrer spillet med stor tillid. Derudover er der ikke noget stort problem i første halvår. Vi har også en god chance for at score i anden halvdel. Men de avancerede bolden og alting ændrede sig bagefter. Efter at de scorede det andet mål, Det er næsten umuligt at kvalificere. "

Mourinho insisterede på at holdets holdning var fint. Han sagde: "Dette er fodbold, Dette er livet, Manchester United tabt. Det er en ny dag i morgen. Manchester United har ikke tid til at se et spil. Vi skal fortsætte med at arbejde Trøje Manchester United har også en vigtig kamp på lørdag. "


Liverpool er meget vigtigt i de kommende måneder
Posted On 03/07/2018 05:31:20

I den netop afsluttede Champions League 1/8 finale andet ben match, Selvom Liverpool 0-0 trækker Porto, Imidlertid er Liverpool stadig en total score på 5-0 stor fordel ved afskaffelsen af Porto, Skaf billetter til Champions League 8. Konkurrence Efter Billige Fodboldtrøjer Liverpool-kaptajnen Henderson accepterede medieinterviewet.

Henderson sagde i et interview efter spillet: " Det er vigtigt, at vi kvalificerer os til næste runde af Champions League knockout. Dagens spil er vi selvfølgelig hjemme kæmper for at vinde spillet, Men i dag skal man sætte pris på udførelsen af Porto-spillere, Fordi de spiller godt i dag. De næste par måneder for holdet er meget vigtigt, Vores team skal sparke som før, Resultatet afgøres af os. "

Spurgt, om han ville have Liverpool til at møde England i de næste kvartfinale i Champions League, Henderson sagde ærligt: "Det er ligegyldigt, de er meget gode hold, Uanset hvilket hold vi står over for næste, er vi alle klar til at gå. Trøje Liverpool håber at fortsætte denne indsats, At opnå noget, der tilhører Liverpool. Holdets holdning i dag er stor, Desværre scorede Liverpool ikke, Et sådant resultat uden skyldige holdkammerater, Deres holdning på retten er korrekt. "


Messi fattige mennesker der ikke forstår bolden
Posted On 02/07/2018 01:00:23

Ifølge argentinske medierapporter, Argentina spiller nu for Billige Fodboldtrøjer Boca Juniors stjerne Carlos Tevez, I et interview for at holde deres medmenneske Messi.

Carlos Tevez i januar i år, Shanghai Shenhua vender tilbage til Boca Juniors, Siden tilbagelevering af god stand, Boca Juniors spillede to spil Dyrebidrag 1 bold 1 hjælper, Tidligere har Tevez gentagne gange sagt, at absolut ikke opgive ideen om at deltage i VM.

Carlos Tevez i et interview præsenterede specielt Barcelona Massey, Han sagde: " Barcelona Messi er som en spiller i videospil, Staten er altid pil op, Jeg tror ikke, at en enkelt spiller altid kan være så høj som han er. Dette punkt vil aldrig være kontroversielt. " For dem der kritiserer Trøje Barcelona Massey, Carlos Tevez sagde: " Folk der siger Massey er slet ikke gode, forstår ikke bolden. "


Ingen indsigelse mod afspilleren vil blot beskytte afspilleren
Posted On 01/24/2018 05:27:51

Ikke for længe siden, Real Madrid og Athletic Bilbao Billige Fodboldtrøjer målmand Kepa gik meget tæt på, Sidstnævnte endte endda den fysiske undersøgelse af Real Madrid, Men på grund af Zidans modstand, Kepapo valgte endelig at konkurrere med Athletic Bilbao. På en pregame pressekonference i King's Cup mod Leganes, Real Madrid Zinedine Zidane redegjorde for dette spørgsmål.

Zidane sagde: " Hvis der er nogle ændringer i strategien for klubber og trænere, I juni kan alle spillere komme. Men min ide med klubben er ikke at lave for mange ændringer. Jeg hørte nogle kommentarer siger Den endelige sejr er mig, Denne erklæring gjorde mig sur. Min daglige bekymring er min spiller, Jeg er ligeglad med andre ting. Jeg vil ikke tale om spillere, der ikke tilhører Real Madrid, Nogle gange siger nogen Resultatet viste mig. "

Zidane sagde, at han ikke målte mod hvem, " Real Madrid ved, at hans hold målmand er den vigtigste, Hvis du kan spille en aktiv rolle, Real Madrid kan gøre nogle vigtige præstationer. Min rolle er at beskytte mit hold, De er Real Madrid spillere. Jeg har ingen indvendinger mod Kepper, Ingen modstand mod Trøje Real Madrid spillere. Jeg har aldrig modsat nogen. "


Neymar kan overgå Messi til at være den bedste i verden
Posted On 01/10/2018 05:53:46

For nylig interviewede den tidligere spanske internationale Harvey, Under interviewet talte Billige Fodboldtrøjer Harvey om Guardiola-træner Barcelona, Virkningen af nogle ændringer på fodbolden. Derudover har Harvey også sagt, at Mbabe kan være bedre under vejledning fra Guardiola.

Harvey sagde: " Lionel Messi er i øjeblikket meget højere end de andre spillere, Men Neymar vil være den bedste i verden i de næste tre til fire år, Så kommer Mbabane ind i Neymar. Mbabe er meget talentfuld og hans plads til forbedring er også fantastisk, Hvis han kan acceptere Guardiolas vejledning, bliver han bedre. "

I et interview talte Harvey også om den kommende russiske verdensmesterskab i år. " Jeg tror, at Brasilien, Frankrig og Tyskland er mere tilbøjelige til at vinde end Argentina Trøjer og Spanien. Fordi det spanske landhold i øjeblikket oplever udskiftning af nye og gamle spillere, Jeg tror, at Sauls og Bitolos præstationer vil være afgørende. "


Neymar forlod Barcelona bedre
Posted On 12/27/2017 00:30:52

I den nationale Derby weekend, Barcelona 3-0 væk sejr over Real Madrid, Real Madrid mindre en spil situation, Barcelona 14 point bag. Det er Neymars afgang, Dette gør Barcelona nu bedre.


Når sommeren Marl skal lave en oversigt over overførslen af 222 millioner euro fodbold overførsel til Saint-Germain i Paris, De fleste mennesker vil tro, at Barcelona sæsonens præstation er bundet til at falde. Faktum er det modsatte, Indtil videre tager Barcelona føringen, Lead La Liga placeringer.


Neymars afgang og Dembele's skade, Lad Barcelona nødt til at omforme sig selv. Tag turneringen i Bernabeu for eksempel, Real Madrid for første gang i første halvleg med mere boldkontrolrate, Barcelona side besluttede at vente, Skrumpe defensivt og nægte at udsætte sig for Real Madrid's hurtige rotation. Busquets og Rakitic spillede mere værdi i forsvaret, Messi og Suarez har også mere plads til at kæmpe tilbage. Støtte hinanden på banen, dette er en ny, holdbaseret Barcelona, Alle kan spille mere værdi. Det er på grund af dette, efter 17 runder tabte Barcelona kun syv bolde.
Page:  1 | 2 | Next >  Last >>*** FaceJunky ***
Created, Developed, and Designed by Jordan Older